Waarden

Leadership

Wij leiden door het goede voorbeeld te geven, waarbij steeds het belang van de groep primeert. Hetzelfde verwachten wij van onze medewerkers. Daarom investeren we continu in opleiding en zelfmanagement van ons personeel. Zo staan zij u ter dienst met een gezonde dosis initiatief, kennis van zaken en respect voor onze LIPA Family kernwaarden.

Onze snelheid van handelen is één van onze grootste troeven. Korte communicatielijnen met bekwame medewerkers en snelle informatieuitwisseling maken dat onze klanten steeds kunnen rekenen op bekwaam advies en een korte schakeltijd.

Integrity

Wij streven sinds jaar en dag naar langetermijn-partnerships met onze klanten., leveranciers en stakeholders. Kwaliteit, zekerheid en standvastigheid zijn daarbij onze belangrijkste troeven. Dit vertaalt zich in hoogstaande SLA’s, die een baken van consistentie vormen in een steeds veranderende markt en economie.

Onze interne werking wordt gekenmerkt door integriteit in de behandeling van onze medewerkers. Wij zetten in op persoonlijke ontplooiing binnen een structuur met groeimogelijkheden.

Passion

Passie, dat betekent dat we er altijd 100% voor gaan. Wij zijn gepassioneerd door de maatschappelijke rol die wij bij LIPA Family vervullen. Bijdragen aan een duurzame economie en recyclage van afvalstoffen is ons nobel doel, waar wij dagelijks ons plezier en optimisme uit halen.

Maatschappelijk bewust ondernemen is onze passie, maar deze komt ook ten goede aan onze klanten. Bij ons bent u verzekerd van een samenwerking volgens de hoogste standaard qua kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hoe meer we hier intern op inzetten, hoe beter we u ten dienste kunnen staan.

Accuracy

Onze productie verloopt via een vast proces. Een grondige analyse als startpunt, doordachte werkmethodes ter uitvoering, en een constante, accurate opvolging van het resultaat. Dit terwijl we in de marges steeds op zoek zijn om deze standaarden te verbeteren.